Laatste nieuws

WIJZIJNRKAVV verrast ouderen alweer voor de derde keer

donderdag 11 juni 2020


11 juni was het alweer de derde keer dat wij met een grote groep vrijwilligers onze betrokken ouderen hebben verrast met een heerlijke maaltijd en nog wat lekkers. Zo'n 250 ouderen werden afgelopen week gebeld voor een praatje en vandaag kregen zij bezoek van een RKAVV-er. Het was deze keer mooi te zien dat een flinke delegatie uit de vrouwenafdeling zich aansloot bij de vrijwilligers. Zo zien we dat deze actie breed wordt gedragen binnen de club.

Inmiddels hebben we de grens van 500 gedoneerde maaltijden gepasseerd! Volgende maand gaan we voor de vierde keer onze ouderen in het zonnetje zetten.
Doneren kan natuurlijk ook via een muisklik

Trots op deze mooie actie en onze geweldige vrijwilligers.

WIJZIJNRKAVV verrast ouderen alweer voor de derde keer
WIJZIJNRKAVV verrast ouderen alweer voor de derde keer

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio