Laatste nieuws

WIJZIJNRKAVV verrast ouderen

donderdag 2 april 2020


Begin deze week werd een grote groep ouderen verrast met een telefoontje vanuit RKAVV. Deze groep van met name oudere RKAVV'ers, Ereleden, Leden van verdienste, Klaverjassers, Vrijwilligers, Sponsoren, bezoekers van het Buurtresto en supporters van RKAVV werd gevraagd hoe het er mee ging en of ze het op prijs zouden stellen later in de week een presentje te ontvangen in de vorm van een heerlijke maaltijd.

Deze telefoongesprekken bracht veel bij de mensen los. Sommigen riepen dat zij kippenvel kregen van deze positieve aandacht, anderen begonnen te huilen. Weer anderen genoten van de aandacht en met enkelen zaten we wel een kwartier aan de lijn puur dienend als luisterend oor.  

Donderdag 2 april werd de beloofde maaltijd bij een kleine 120 personen persoonlijk thuis gebracht door een speler van de RKAVV selectie. Zij kregen naast een maaltijd,  die was samengesteld in samenwerking met Van Rijn Culinair Maaltijden, Traiteur en Catering,  een heellijk toetje en een bosje tulpen. Dit gebaar was bedoeld om de ouderen in deze lastige tijden een hart onder de riem te steken.

Evenals bij de telefoontjes eerder deze week waren de reacties nu ook weer overweldigend. Aan de deur was de dankbaarheid groot maar ook later nog ontvingen we telefoontjes, mailtjes, app berichten enz. waarin de mensen hun dankbaarheid toonden. Het is wel duidelijk dat er bij veel mensen een enorme behoefte is aan aandacht. We kunnen dan ook maar één ding zeggen, schenk die extra aandacht aan elkaar !!!

Wij laten het niet bij een eenmalige actie. Ook de komende maanden zullen we, zolang er geen Buurtresto mogelijk is op de club, naar de mensen toe gaan. Dus kun je niet naar ons, dan komen wij naar jou !!!

Wil je onze acties steunen? Hou dan de diverse social media van RKAVV en WIJZIJNRKAVV in de gaten !!!

Bekijk hier de beelden

bekijk hier de lopende actie

WIJZIJNRKAVV verrast ouderen
WIJZIJNRKAVV verrast ouderen

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio