Laatste nieuws

WIJZIJNRKAVV Kerstveiling levert record op

vrijdag 13 december 2019


Vrijdag 13 december heeft de 2-jaarlijkse Kerstveiling weer plaats gevonden bij RKAVV. Na ruim een jaar voorbereiden kwamen er deze avond 262 kavels onder de hamer van planten tot voetbalshirts, etentjes, voetbalwedstrijden en hotel overnachtingen tot een auto aan toe. Het binnenkomende publiek werd opgewarmd door een optreden van de haagse zanger Frans Ashwin. Klokslag 20.00 uur werd het eerste kavel afgeroepen en konden de veiling meesters Jaap Meiland en DIck Bader de hamer heffen om de verkopen af te slaan. Het werd een ge-wel-di-ge avond ! De sfeer zat er al snel goed in en er werd flink geboden op de prachtige kavels. Aan het eind van de avond kon dan ook het recold bedrag van 32.000,- bekend gemaakt worden. Dit waanzinnige resultaat kon uiteraard alleen gerealiseerd worden door de vele bedrijven die belangeloos hun goederen en diensten beschikbaar wilde stellen EN de kopers die tijdens de veiling tegen elkaar op boden en zo de prijzen wisten op te drijven.

Uiteraard was ook dit jaar weer een goed doel gekoppeld aan de veiling. Voor deze veiling was de keuze gevallen op de Stichting Den Haag Texel. Deze geweldige Stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en elke euro die zij ophalen komt bij het Juliana Kinderziekenhuis terecht. De afgelopen 11 jaar hebben zij al met succes diverse fietstochten georganiseerd van Den Haag naar TEXEL en al vele doelen voor het JKZ bereikt. Vanuit RKAVV kennen we veel deelnemers en vrijwilligers die deze tocht jaarlijks maken en steunen.

Na het bekend worden van de opbrengst kon ook de cheque van 3.200 euro uitgeschreven worden. Martin en André namen deze namens de Stichting Den Haag Texel in ontvangt. André was zichtbaar overdonderd door het bedrag en kon nog amper uit zijn woorden komen.

Het was weer een unieke avond en we kijken nu al uit naar de volgende editie over 2 jaar. Dit zal wederom een bijzondere veiling worden aangezien deze zal vallen in het seizoen waarin RKAVV haar 100-jarig jubileum zal vieren.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die dit met elkaar mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk zijn jullie er over 2 jaar ook weer bij. Wat kan vrijwilligerswerk toch leuk zijn he?

WIJZIJNRKAVV Kerstveiling levert record op
WIJZIJNRKAVV Kerstveiling levert record op

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio