Laatste nieuws

WIJZIJNRKAVV doneert € 1.500,- aan Vliet en Burgh

vrijdag 11 december 2015


Vrijdag 11 december vond de 2-jaarlijkse RKAVV Kerstveiling plaats. Het werd een zeer geslaagde veiling met een opkomst van ruim 250 kopers. De veiling kwam tot stand door de meest uiteenlopende kavels die belangeloos beschikbaar waren gesteld door vele bedrijven. Klapstuk van de veiling was een gesigneerd shirt van Dirk Kuijt dat voor maar liefst € 1.150,- van de hand ging. De totaal opbrengst kwam deze avond op € 23.800,- WIJZIJNRKAVV bood na afloop van de veiling een cheque aan voor Vliet en Burgh. Dit huis is een onderdeel van het Leger des Heils en vormt een crisisopvang voor kinderen in de leeftijd van 6 - 12 jaar die (tijdelijk) niet huis kunnen wonen en tienermoeders. De directie van Vliet en Burgh naam zeer blij de cheque van € 1.500,- in ontvangst. Tijdens de avond werd Rob van Pruijssen geëerd als Lid van Verdienste van RKAVV voor zijn vele jaren inzet voor de club. Behalve al vele jaren als voorzitter TC, hersteltrainer en bestuurslid is Rob actief op vele andere vlakken waaronder als aanjager van de Kerstveiling.

Wederom een echte RKAVV avond die tot in de puntjes was georganiseerd door vele vrijwilligers en met een mooie bijdrage aan een goed doel.

WIJZIJNRKAVV doneert € 1.500,- aan Vliet en Burgh
WIJZIJNRKAVV doneert € 1.500,- aan Vliet en Burgh

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio