Laatste nieuws

WIJZIJNRKAVV 5 jaar ! Gefeliciteerd

dinsdag 23 juni 2020


Vandaag bestaat ons prachtige maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV al 5 jaar. In die 5 jaar hebben we mooie dingen gedaan. Denk aan het Festival Unlimited, Spinning events, dag van de mantelzorg, ondersteuninig aan het Buurtresto (de afgelopen maanden ook Buurtresto bij de mensen thuis en daar gaan we mee door!) en andere feestjes. Maar ook eenmalige acties als Move on Sunday. Vele maatschappelijke organisaties hebben we in deze periode (financieel) gesteund met onder andere donaties uit de veiling opbrengst. Ik denk dan aan de Stichting Bribos, het Hospice, gehandicapten Carnaval Damzwabber, Den Haag Texel, Vliet en Burgh. Dit hebben we niet kunnen doen zonder onze maatschappelijke partners. Begonnen we met 5 partijen en zijn we inmiddels gegroeid naar 22 partners. Dank voor jullie vertrouwen in het verleden en ook naar de toekomst. Ook gaan we natuurlijk door met de speciale partner bijeenkomsten. En last but not least natuurlijk dank aan de vele vrijwilligers die bij al deze acties van de partij waren. Hartverwarmend om te zien.
DANK DANK DANK !!!!!
Maar we gaan door en de plannen voor de komende 5 jaar zijn nog ambitieuzer !! In de loop van de zomer komen we daar op terug.

Wil jij deel uitmaken van dit prachtige maatschappelijke label en meedenken en helpen organiseren?
wijzijnrkavv@rkavv.nl of 06-57541638

WIJZIJNRKAVV 5 jaar ! Gefeliciteerd
WIJZIJNRKAVV 5 jaar ! Gefeliciteerd

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio