Laatste nieuws

Versterking voor WIJZIJNRKAVV.NL

maandag 21 september 2015


Luc Willems (Willems Personeels en Organisatieadvies) en Pascal Scheerder (PKF Wallast) gaan samen met journalist en PR-adviseur Bart Bakker ondersteuning geven aan WIJZIJNRKAVV.NL.

"Aangezien steeds meer partijen zich aangetrokken voelen tot het concept van WIJZIJNRKAVV.NL is het belangrijk om een goede organisatie neer te zetten," zegt Marcel Gräffner namens het bestuur van de Leidschendamse zondaghoofdklasser. "Een aantal betrokkenen heeft zich bereid verklaard om de huidige opzet verder te helpen opbouwen. Het gaat hierbij om vergroten van het netwerk en van maatschappelijke bijdragen in Leidschendam-Voorburg, plus het organiseren van interessante bijeenkomsten voor partners en andere belangstellenden."

Luc Willems en Pascal Scheerder doen dat vanuit hun eigen netwerk, waarbij Bart Bakker tevens zal zorgen voor de nodige journalistieke en PR-ondersteuning. Vanuit RKAVV is Marcel Gräffner als voorzitter van de sponsorcommissie aangesloten als de verbindende factor naar het bestuur van RKAVV.

Versterking voor WIJZIJNRKAVV.NL

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio