Laatste nieuws

Vacatures van sponsoren nu op WIJZIJNRKAVV !

donderdag 19 juli 2018


Met trots kunnen we bekend maken dat per vandaag het voor onze sponsoren mogelijk is vacatures op WIJZIJNRKAVV.NL te plaatsen.

Sinds de start van ons maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV is een van onze belangrijkste doelstellingen het bieden van ondersteuning bij zoeken naar werk middels ons netwerk van sponsoren en andere contacten. In de afgelopen jaren zijn op die manier al heel veel leden aan een stage of werkplek gekomen. En dat is natuurlijk een prachtig resultaat.

Middels deze nieuwe optie op de site kunnen we nog een stap verder gaan en hopen we nog meer leden te kunnen steunen en sponsoren te kunnen helpen in hun zoektocht naar goed personeel. 

Binnenkort zullen we in de nieuwsbrief aan onze sponsoren deze optie bekend maken maar vanaf nu staat de mogelijkheid al open om advertenties aan te bieden. Deze kunnen gestuurd worden aan: SPONSOR@RKAVV.NL

Wij gaan er vanuit dat dit voor zowel onze leden als onze sponsoren een aanvulling kan zijn in hetgeen RKAVV in maatschappelijk opzicht heeft te bieden. Het zou top zijn als je aan de slag gaat of al bent bij een van onze sponsoren en ons dat laat weten!

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio