Laatste nieuws

Sinterklaas bij RKAVV

zaterdag 5 december 2015


Op 2 december was er een sport en spelmiddag voor de aller jongste voetballertjes en voetbalsters van RKAVV. Nadat de spelletjes waren afgelopen ging het gerucht dat Sinterklaas misschien wel langs zou komen. Toen alle kinderen buiten stonden zagen ze een politiewagen en 2 politie motoren richting RKAVV rijden. De goedheiligman en zijn Pieten werden door de politie afgeleverd op de club.

Nadat de Sint alle jeugdteams had toegesproken, er veel pepernoten waren gegeten en natuurlijk de cadeautjes waren uitgedeeld werd hij weer uitgezwaaid. De kleintjes gingen uiteindelijk moe maar tevreden naar huis na een geweldige middag.

Sinterklaas bij RKAVV
Sinterklaas bij RKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio