Laatste nieuws

Samenwerking tussen RKAVV en GGZ Rivierduinen

woensdag 25 november 2015


Voor diverse schoonmaakwerkzaamheden is RKAVV een samenwerking aan gegaan met GGZ Rivierduinen en MIddin. Deze maatschappelijke instanties waren juist op zoek zijn naar werkzaamheden welke door hun cliënten kunnen worden gedaan.

Sinds de start van het nieuwe seizoen heeft RKAVV nu dan ook een groep van 4 a 5 personen, welke zijn gehuisvest bij GGZ Rivierduinen, die elke maandag onze kleedkamers komen schoonmaken.

Wij zijn bijzonder gelukkig met deze mensen en deze mensen zijn bijzonder blij dat ze bij onze club aan de slag kunnen. Op vrijdagochtend worden de kleedkamers schoongemaakt door iemand van Middin. Zo is er weer een mooie vorm van samenwerking ontstaan welke hopelijk vele jaren zal gaan duren. Sterker nog wanneer het zo blijft gaan zoals het nu gaat dan zijn wij er voorstander van om de werkzaamheden verder uit te breiden. Indien dat zal gaan gebeuren zullen wij jullie daarvan natuurlijk weer op de hoogte houden.

Op de foto ziet u de maandagochtend ploeg. In het midden staat de begeleidster Jessica van Dijk. Rechts van haar staan Jan en Nelleke.en aan de andere kant staan Karin en Perry. Ook Tim hoort bij deze groep, maar staat helaas nog niet op de foto.

Samenwerking tussen RKAVV en GGZ Rivierduinen

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio