Laatste nieuws

RRS nieuwe partner WIJZIJNRKAVV

donderdag 12 september 2019


Wij verwelkomen Riool Reinings Service (RRS) als nieuwe partner bij ons maatschappelijk label WIJZIJNRKAVV. Met zijn handtekening bekrachtigt Erik de Bruijn de samenwerking en zijn vertrouwen in de maatschappelijke activiteiten van onze mooie club.

"RRS doet ook graag in maatschappelijke opzicht van zich spreken", zegt bedrijfsleider Erik de Bruijn. "We zijn overigens al enige jaren bordsponsor bij RKAVV. In overleg met Marcel Gräffner hebben we besloten om over te stappen naar WIJZIJNRKAVV waarvoor we een overeenkomst van drie jaar hebben gesloten. We zijn van origine een Leidschendams- Voorburgs bedrijf. Zodoende hebben we een warme band met deze gemeente. Daar komt bij dat veel van onze relaties en werknemers uit deze gemeente komen. Ik beschouw deze samenwerking als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de lokale gemeenschap".

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.rrs.nl

foto's: Voorburgsdagblad

RRS nieuwe partner WIJZIJNRKAVV
RRS nieuwe partner WIJZIJNRKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio