Laatste nieuws

RKAVV zet mantelzorgers in het zonnetje

maandag 6 november 2017


RKAVV zet mantelzorgers in het zonnetje!

In het kader van de dag van de Mantelzorg heeft WIJZIJNRKAVV.NL zondag 5 november mantelzorgers in het zonnetje gezet.

Met een lunch in het sponsorhome, voorafgaande aan de wedstrijd van RKAVV tegen RKHVV, een drankje in de rust en een hapje en drankje na afloop, heeft RKAVV zijn waardering uitgesproken naar deze groep. Mantelzorg neemt een belangrijke plaats in binnen onze samenleving. Deze vaak onzichtbare groep zet zich veelal dagelijks in om mensen in de naaste omgeving te ondersteunen.

De aanwezige mantelzorgers genoten zichtbaar van deze middag en kregen ook nog eens een prachtige wedstrijd van RKAVV te zien die met 5 - 1 werd gewonnen.

Behalve vrijwilligers uit de club had ook Marjan van Giezen, fractievoorzitter PvdA in de gemeente Leidschendam-Voorburg, spontaan haar hulp aangeboden. Na afloop waren alle partijen het er over eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Misschien een mooi signaal aan de politiek en met name de gemeente om aandacht te besteden aan dergelijke initiatieven.

Nogmaals een pluim voor al die mantelzorgers die dagelijks klaar staan voor het uitvoeren van hun prachtige werk.

RKAVV zet mantelzorgers in het zonnetje
RKAVV zet mantelzorgers in het zonnetje

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio