Laatste nieuws

RKAVV meidentoernooi groot succes

maandag 23 mei 2016


Zondag 22 mei was het een drukte van jewelste bij RKAVV. Vanuit de gehele regio traden 500 meiden met 40 meidenteams aan op het eerste RKAVV meidentoernooi. Sportief gezien was het toernooi een geweldig succes met een mooie opbrengst voor de twee goede doelen, CliniClowns en Kika. Zij mogen samen meer dan € 2.000,- bijschrijven. Niet alleen het geld is belangrijk maar ook de bewustwording dat er kinderen zijn die voor wat anders vechten dan alleen de winst van een voetbalwedstrijd.

Een groot compliment aan de organisatie van dit toernooi dat soepel en gladjes verliep en uiteraard aan de ca. 60 vrijwilligers die hun steentje op vele gebieden hebben bijgedragen. Een dikke pluim !!!!

Een greep uit de donaties: vv SVS MD3 doneerde € 100,-, vv VEP doneerde € 602,- en RKAVV ME3 verkocht voor € 200,- zelfgebakken koekjes !!!

Sponsoren van het toernooi: Topshelf, Maison Kelder (taart voor sportiefste team per poule), AH Leidsenhage, Meere Reclame, Amace Financiele diensten, Trevi Advocaten, Remax, Huuralarm, Bemmel en Kroon, Roos springkussens, Thoma Tweewielers, Roos feestartikelen en ballondecoraties.

Nog meer foto's bekijken? Fotografe Mim Hut heeft een aantal categorieën online gezet:

Toernooi algemeen             Teamfoto's              Prijsuitreiking

RKAVV meidentoernooi groot succes
RKAVV meidentoernooi groot succes

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio