Laatste nieuws

RKAVV behandelkamer in JKZ geopend

woensdag 20 april 2016


Woensdag 20 april werden in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag maar liefst 3 prachtige kindvriendelijke behandelkamers geopend. Het bedrag om deze behandelkamers te kunnen realiseren werd bijeengebracht door de Stichting Den Haag - Texel welke jaarlijks een fietstocht organiseert voor het JKZ. Naast deze fietstocht zijn er ook nog andere initiatieven die bijdragen aan dit goede doel. De Leidschendamse basisscholen de Trampoline en de Zonnestraal hebben diverse activiteiten georganiseerd en RKAVV heeft een deel van het jaarlijkse Spinning Event 2015 afgestaan.

Als dank voor de bijdrage van RKAVV werd één van de behandelkamers vernoemd naar RKAVV. Een prachtig gebaar waar we als RKAVV super trots op mogen zijn. Jeugd spelers Lukas en Thom hadden de eer samen met leerlingen van de twee basisscholen de cheque uit te mogen reiken en vervolgens het naamplaatje bij de behandelkamer te mogen onthullen.

Het gezelschap kreeg van medisch manager Frederique Hofstede nog een indrukwekkende rondleiding door het JKZ. Bij de behandelkamers werd uitgebreid uitleg gegeven hoe de kinderen zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld en afleiding krijgen voor de behandleling die gedaan moet worden. Zo is er ledverlichting die de kamer in diverse kleuren kan veranderen en worden er leuke animaties afgespeeld op de muren van de kamers. 

Na afloop van de rondleiding werd er in één van de speelkamers nog even nagepraat en een drankje gedronken. Deze ervaring geeft alleen maar meer motivatie om door te gaan met organiseren van activiteiten voor het goede doel zoals ons jaarlijkse Spinning Event. Zeker als je ook echt ziet wat er met de opbrengst tot stand gebracht wordt.

bekijk ook het filmpje

RKAVV behandelkamer in JKZ geopend
RKAVV behandelkamer in JKZ geopend

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio