Laatste nieuws

RKAVV 100 jaar jubileumshow

zondag 9 januari 2022


We hebben er lang naar uitgekeken maar dit seizoen is het dan echt zover. We bestaan 100 jaar !! Een enorme mijlpaal en iets wat veel verenigingen niet halen gezien de fusies in de haagse regio. Er werd een heuse jubileum cie opgetuigd en een grote hoeveelheid aan activiteiten geagendeerd. Medio september was de aftrap met het jubileum toernooi voor de selectie gevolgd door 3 succesvolle jeugddagen. De kop was er af en door naar de volgende activiteiten.

Helaas werd deze mooie start wreed verstoord door de cononamaatregelen. Het uitstellen van de reunie, het feestelijke buurtresto en het klaverjassen waren hier een gevolg van. Ook de activiteiten in januari zagen we al van verre in het water vallen. De jubiuleum receptie, het grote RKAVV feest en het jeugdfeest stonden geprogrammeerd. Dan kan je twee dingen doen. Treuren of actie nemen. We besloten tot het laatste over te gaan. Het grote RKAVV is inmiddels uitgesteld (en dus zeker niet afgesteld!!) evenals het jeugd feest. Het grote RKAVV feest zal nu plaatsvinden op 25 juni as. 

Maar dan de receptie! Als de mensen niet naar de receptie kunnen dan komt de receptie wel naar de mensen. In 3 weken tijd is er een jubileum talkshow in elkaar gezet die op zondag 9 januari (de dag van de voorgenomen receptie) online ging. We hebben zoveel herrie rond deze show gemaakt dat Midvliet TV zich zelf kwam melden om deze show uit te mogen zenden gelijktijdig met onze youtube premiere. Hoe leuk is dat!!

Het is een geweldige show geworden waarbij de credits gaan naar de jubileum cie maar extra credits en een hele grote pluim naar onze eigen mister RKAVV TV, onze eigen Matthijs van Nieuwkerk, Willem Duijs (voor de oudere kijkers) en alle andere talkshow masters bij elkaar....... Jonas Bloemen. Op weergaloze wijze in een moordend tempo wist hij alle onderwerpen aan elkaar te praten en alle gasten aan tafel de juiste aandacht te geven.

Zo werd het toch nog een feestje en hebben heel veel mensen genoten van een zondag avondje RKAVV met unieke beelden.

Kijk hier de uitzending nog een keer terug

RKAVV 100 jaar jubileumshow
RKAVV 100 jaar jubileumshow

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio