Laatste nieuws

Piet de Wit Snacks gefeliciteerd met certificering!

vrijdag 10 april 2020


Vandaag bereikte ons het bericht dat onze maatschappelijke partner Piet de Wit Snacks wederom geslaagd is voor de belangrijke BRC en IFS certificering. Als WIJZIJNRKAVV zijn we trots op  deze mooie partner en feliciteren we Paul van Rijn en zijn medewerkers van harte met dit geweldige resultaat. Mooi dat er in deze sombere tijden ook iets te vieren valt.

Leveranciersaudits zijn al vele jaren een onderdeel van borgingsystemen en -procedures van retailers. De toenemende eisen van consumenten, de groeiende aansprakelijkheid van retailers, groothandels en food-servicebedrijven, de toename aan wettelijke eisen en de globalisering van leveringen van producten maakten het noodzakelijk uniforme standaarden te ontwikkelen voor de waarborging van de voedselveiligheid en kwaliteit. In Nederland wordt met name vanuit grote retail organisaties vereist dat je als toeleverancier gecertificeerd bent volgens een kwaliteitsstandaard.

Met de behaalde BRC en IFS certificaten voldoet Piet de Wit snacks wederom  aan deze voedselveiligheid en kwaliteit eisen. 

Piet de Wit snacks staat voor duurzame producten, groene electriciteit, certificaten op het gebied van kwaliteit, glutenvrij en bio. Energie zuinige trailers, een eigen warmteterugwininstallatie en een zeer laag ziekteverzuim. Voor Piet de Wit snacks is verantwoord ondernemen haar dagelijks werk.

Piet de Wit Snacks gefeliciteerd  met certificering!
Piet de Wit Snacks gefeliciteerd  met certificering!

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio