Laatste nieuws

Piet de Wit snacks bij WZR

zaterdag 8 december 2018


Zaterdag 8 december, in de rust van de wedstrijd RKAVV - Alphense Boys, tekenkde Paul van RIjn het contract als nieuwe partner van WIJZIJNRKAVV. Piet de Wit snacks, al vele jaren trouwe sponsor van RKAVV sluit hiermee aan bij ons maatschappelijke label. Goed om te zien dat de maatschappelijke uitstraling van dit mooie label aanslaat en eveneens mooie bedrijven als Piet de Wit snacks dit ondersteunen. Wij bedanken Paul voor het vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking de komende jaren.

Op de foto ondertekend Paul van RIjn het contract onder toeziend oog van voorzitter Frans van Rossen en Marcel Graffner, voorzitter sponsor commissie.

Piet de Wit snacks bij WZR
Piet de Wit snacks bij WZR

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio