Laatste nieuws

Oudste actieve vrijwilliger 100 jaar !!!

donderdag 22 februari 2018


Misschien wel de oudste voetbalvrijwilliger van Nederland, Gerard Nieuwenbroek, is deze week 100 jaar geworden! 100 jaar? Ja, Gerard was er eerder dan RKAVV dat in 1922 is opgericht. Als 6 jarig ventje, we hebben het dan over 1924, was Gerard bij boer den Elzen te vinden op het veld/weiland waar de eerste wedstrijden gespeeld werden. Ook nu is Gerard nog steeds te zien bij de wedstrijden van het eerste. "Als het koud is blijf ik niet zo lang maar ik probeer altijd te komen".

Als vrijwilliger "Oud papier" houdt Gerard contact met de mannen van het oud papier. Joop, Jan en Chris, die de containers vullen, geven Gerard een seintje als de container vol is en Gerard regelt dat de volle wordt opgehaald en er weer een nieuwe, lege container geplaatst wordt. De mannen van het oud papier lopen helemaal weg met Gerard. Gerard is nog heel scherp en zit vol humor. Vooral dat laatste is een echte "Nieuwenbroek" eigenschap. Uit handen van RKAVV mocht Gerard een RKAVV-Shirt in ontvangst nemen met zijn naam en 100 er op. Gerard is daarmee de eerst RKAVVer die geen 100 wedstrijden in het eerste heeft gespeeld maar wel zo'n shirt heeft. Gerard is een bescheiden man en houdt niet van poespas. Daarom was er, op zijn verzoek, ook geen burgemeester om de dag op te luisteren. 
En voor alle mannen die 100 wedstrijden hebben gespeeld in het eerste: er is maar één Generaal en dat is Gerard. Dus a.s. zondag, als Gerard er ongetwijfeld weer is, een diepe buiging voor mijnheer Nieuwenbroek alias Generaal Gerard!

Oudste actieve vrijwilliger 100 jaar !!!
Oudste actieve vrijwilliger 100 jaar !!!

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio