Laatste nieuws

Organisatie WIJZIJNRKAVV.NL staat

dinsdag 1 september 2015


Nu steeds meer partijen zich aangetrokken voelen tot het concept van WIJZIJNRKAVV.NL is het zaak een goede organisatie neer te zetten.

Een aantal betrokkenen heeft zich bereid verklaard de huidige opzet verder te helpen uit- en opbouwen.

Maatschappelijke Partners van WIJZIJNRKAVV.NL, Luc Willems (Willems Personeels en Organisatieadvies) en Pascal Scheerder (PKF Wallast) gaan samen met journalist en PR-adviseur Bart Bakker ondersteuning geven aan WIJZIJNRKAVV.NL.

Het gaat hierbij onder andere om vergroten van het netwerk, het vergroten maatschappelijke bijdragen in Leidschendam-Voorburg en het organiseren van interessante bijeenkomsten voor partners en andere belangstellenden. De genoemde heren doen dat vanuit hun eigen ruime netwerk en dat van RKAVV, waarbij Bart tevens zal zorgen voor de nodige journalistieke en PR-ondersteuning. Vanuit RKAVV is Marcel Gräffner (voorzitter sponsor commissie) aangesloten als linking-pin naar het bestuur van RKAVV.

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio