Laatste nieuws

Na 20 maanden weer een Buurtresto !!

dinsdag 5 oktober 2021


Vanavond was het dan eindelijk zo ver. Na 20 maanden was er weer een 'Buurtresto samen eten' bij RKAVV Leidschendam. En hoe mooi dat deze avond samen viel met de week tegen eenzaamheid !! Het Buurtresto is speciaal opgezet om mensen met elkaar in contact te brengen en naast het maandelijks met elkaar te eten elkaar ook tussentijds op te zoeken of contact te onderhouden.
De vrijwilligers waren al vroeg in de middag aanwezig om er een perfecte avond van te maken. En dat is gelukt !! Na een heerlijke verse tomatensoep, gevolgd door rijst met kip kerrie bestond het toetje uit chocolade-vanille vla met slagroom. Als afsluiter kregen de gasten koffie met een heerlijk stukje taart.
Iedereen was het er over eens...... 2 november zijn we er weer !!!

Na 20 maanden weer een Buurtresto !!
Na 20 maanden weer een Buurtresto !!

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio