Laatste nieuws

Move On Sunday voor Marvin

maandag 21 november 2016


December staat in het teken van steun aan Marvin Pieneman in zijn strijd tegen MS. Marvin is oud speler van diverse RKAVV jeugd selectie teams, RKAVV 1, 2 en SEV 1. Marvin leidt aan een progressieve vorm van MS en zijn situatie gaat snel achteruit. In Nederland is geen effectieve behandeling voor deze vorm van MS maar een mogelijke behandeling in het buitenland geeft hoop. Uiteraard is daar geld voor nodig, veel geld. Komende maand worden er dan ook diverse acties opgestart om geld binnen te halen.

WIJZIJNRKAVV en de Stichting Den Haag Texel willen daar uiteraard een steentje aan bijdragen.

Op zondag 18 december kan er bij RKAVV vanaf 10.00 uur gestart worden voor een echte "benefiets-tocht" over 40 of 80 kilometer. Het inschrijfgeld van 15,- euro komt geheel ten goede aan de Stichting Marvin tegen MS. Doe mee en pak je fiets voor een mooie rit !! Kun je niet fietsen maar wil je wel helpen achter de bar dan ben je ook van harte welkom. Na een lange fietstocht verdienen de deelnemers een lekker stuk appeltaart, dus bak jij lekkere appeltaarten dan horen we dat ook graag.

Deelnemers, vrijwilligers en appeltaartenbakkers kunnen zich aanmelden via ms@denhaagtexel.nl

Tot zondag 18 december bij de actie Move on Sunday toertocht voor Marvin. Meer info op de website van RKAVV.

 

 

Move On Sunday voor Marvin
Move On Sunday voor Marvin

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio