Laatste nieuws

Move on Sunday helpt Marvin stapje verder

zondag 18 december 2016


Inmiddels zal er niemand meer zijn die niet weet van de strijd van Marvin Pieneman tegen MS. Lokale en zelfs landelijke pers hebben aandacht besteed aan zijn strijd tegen een agressieve vorm van MS. Om Marvin en zijn jonge gezin enige hoop op de toekomst te geven is er 70.000 euro nodig voor een behandeling in Mexico en een nabehandeling in Engeland. 

Na een geweldige zaterdag bij SEV, waar heel veel SEV'ers, RKAVV'ers en anderen deelnamen aan een 7 x 7 toernooi en een geweldige veiling, was het zondag de beurt aan Move on Sunday. Er was een wandel-puzzeltocht uitgezet, een fiets toertocht, een hardloop parcours en een leuke kidzrun op het hoofdveld. Er was voor appeltaart gezorgd als beloning voor de sportieve prestaties, er werden broodjes gezond verkocht en chocolademelk waarvan de opbrengst direct naar Marvin ging. 

Marvin, Lotte, zoontje Bradly, tweeling zus Mariska en moeder Yvonne kwamen in de loop van de middag nog langs en bleven lekker nog even gezellig hangen. Er werd nagepraat over een weekend dat diepe indruk gemaakt heeft op Marvin en zijn familie.

De middag werd afgesloten met een heuse bingo en als afsluiter stond AJAX - PSV nog op het programma. Veel van de veteranen die 's morgens om 10 uur al hadden gevoetbald (en na penaltys de volgende bekerronde wisten te bereiken) waren nog steeds aanwezig en genoten met het "het bord op schoot" ook nog even van deze wedstrijd.

Met de opbrengst van ca. 3.500,- (opbrengst kantine omzet is nog niet bekend) komt de stand van donaties boven de 60.000,- dus gaat Marvin op zeker naar Mexico. We bijven hem de komende maanden volgen! Met de wetenschap dat er al zoveel geld is binnen gekomen kan Marvin toch een beetje gaan genieten van de Kerstdagen. 

Moe maar voldaan gingen de vrijwilligers bijna 12 uur na het openen van de kantine met een glimlach huiswaards. Speciale dank vanaf deze plaats gaat uit naar de Stichting Den Haag Texel voor hun hulp en enthousiasme !!!!

Move on Sunday helpt Marvin stapje verder
Move on Sunday helpt Marvin stapje verder

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio