Laatste nieuws

Mooiste feestje van het jaar

zondag 26 juni 2022


Festival Unlimited, het gratis fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Het mooiste feestje van het jaar. Alleen maar vrolijke gezichten, blije mensen, lachende deelnemers, begeleiders en vrijwilligers!!!  Dit was alweer de 6e editie van het festival maar de 5e keer op locatie omdat we vorig jaar gedwongen een jaar "online" moesten gaan. We begonnen om 11 uur met de workshops maar om 10 uur stonden de eerste deelnemers al te trappen van ongeduld...  "Is Mart Hoogkamer er al???"

We begonnen met de workshops. Van plakken, knippen, kleuren, eierkoeken versieren tot dansen, voetballen, bloemschikken, aerobics en een geweldige silence disco. Na ruim 1.5 uur was iedereen toe aan een momentje van rust om even te chillen en eten. 

Rond 13 uur kon het  muzikale deel los kon barsten. Captain Midnight XL, Mart Hoogkamer, GTST ster Noa Zwan (met een echte "meet & greet") en Eric Bouwman zorgden er voor dat de deelnemers met rode wangen, blije gezichten en mooie nieuwe herinneringen rond half 4 weer huiswaarts gingen.

Het waren niet alleen de deelnemers die met blije gezichten huiswaarts gingen. Ook de vrijwilligers kregen die lach nog niet van hun gezicht. Zij zijn een belangrijke schakel in dit feestje. Dank aan al deze lieve mensen waarbij we de Damzwabbers even apart willen benoemen. Zij staan elk jaar weer paraat met een gezellige groep vrijwilligers.

Ook extra dank aan alle sponsoren. Zonder financiele steun is het onmogelijk een dergelijk feest tot stand te brengen. Dank, dank dank !!!

Volgens jaar weer als het aan ons ligt. KLIK HIER VOOR DE KORTE AFTERMOVIE

Mooiste feestje van het jaar
Mooiste feestje van het jaar

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio