Laatste nieuws

Monica Visee nieuwe coordinator Buurtresto

maandag 8 juli 2019


Ik stel me graag even voor: Monica Visee, 48 jaar jong, moeder van 1 zoon en 2 dochters en samenwonend met Edwin van de Helm die ook 2 prachtige kinderen heeft. Sinds 5 jaar woon in met veel plezier in Leidschendam. Ik werk als directiesecretaresse bij een grote zorginstelling in Delft.
Daarnaast heb ik onlangs de rol overgenomen van coördinator van het RKAVV buurtresto, Hanni van Waasdijk (HW Advies), die met veel liefde en aandacht in samenwerking met RKAVV en Sport en Welzijn Leidschendam dit mooie initiatief is gestart in oktober 2018.

Ook via mijn werk zie ik allerlei bewegingen op gang komen om wijkbewoners meer met elkaar te verbinden. En ik denk ook dat dit voorziet in een grote behoefte. Niet alleen voor de ouderen in onze omgeving, maar ook voor mensen die om een andere reden wat minder makkelijk de deur uitgaan en daarmee minder sociale contacten hebben. Het is voor iedereen belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, gezelligheid te ervaren en te blijven deelnemen aan de maatschappij.
Via Henry Steffens heb ik gehoord over de RKAVV Buurtresto ‘samen eten’. Een van de mooie initiatieven die ontstaan zijn vanuit ‘Wij zijn RKAVV’. In de functie als 'buurthuis van de toekomst' organiseert RKAVV allerlei activiteiten voor mensen uit de buurt. Zo goed om te zien hoe steeds meer organisaties en verenigingen hun maatschappelijke rol pakken. Begin april heb ik een avondje mogen meedraaien in de buurtresto. Een geweldig van team van vrijwilligers zorgde met elkaar voor een heerlijk 3-gangendiner. Er werd duidelijk genoten van de maaltijd en het was een gezellige boel.

Ik kijk er naar uit om, samen met de andere vrijwilligers, buurtbewoners te mogen ontvangen en met elkaar een gezellige avond te hebben. Ik hoop jullie dan ook snel een keer te zien. Neem gezellig je vader, moeder of buurman/vrouw mee. De eerstvolgende keer is op dinsdag 6 augustus aanstaande vanaf 17.30 uur. Kosten bedragen 6,00 euro pp.Reserveren kan via buurtresto@rkavv.nl of bellen naar 06-41117494 (Alexandra).

Hartelijke groet,
Monica

En PS: mocht je onze buurtresto willen sponsoren, dan horen wij dat uiteraard graagJ Met wat extra middelen, kunnen wij weer wat leuks toevoegen aan deze avonden.

Monica Visee nieuwe coordinator Buurtresto
Monica Visee nieuwe coordinator Buurtresto

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio