Laatste nieuws

ME3 bakt koekjes

zaterdag 9 april 2016


De meiden van de ME3 gaan dit voorjaar een aantal toernooien spelen als Cliniclowns-Kiki-Team. Om optimaal voorbereid aan de toernooien te kunnen beginnen heeft sponsor Topshelf samen met Quick een speciale voor meiden ontwikkelde schoen ter beschikking gesteld aan dit team.

Als tegensprestatie werden er voorafgaande aan de wedstijd tegen Lyra ME1 heerlijke eigen gemaakte koekjes en taartjes verkocht. De opbrengt, 165,- euro, werd gedoneerd aan Kika en Cliniclowns. Wat een geweldige actie en veel succes met de toernooien dit voorjaar !!!! 

ME3 bakt koekjes
ME3 bakt koekjes

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio