Laatste nieuws

Lovende woorden over Jubileum Talkshow 100 jaar RKAVV

donderdag 13 januari 2022


Niet alleen alle social media van de club, de whatsapp van de Jubileum cie en met name die van Jonas Bloemen werden bedolven onder de complimenten maar ook de diverse (regionale) kranten hadden louter lovende woorden voor de Jubileum Talkshow van onze 100 jarige voetbal vereniging RKAVV. 

We doen het natuurlijk niet voor al die mooie complimenten (alhoewel dat wel heel leuk is) maar met name voor de mensen dat ze iets leuks voorgeschoteld hebben gekregen. In menig huiskamer was het dan ook een feest van herkenning bij de oude beelden.

Vol enthousiasme gaat de jubileum cie weer verder met de volgende activiteiten want het jubileum seizoen is nog lang niet voorbij. Nu alleen hopen op wat versoepelingen zodat de volgende activiteiten wel doorgang kunnen vinden.

De volgende activiteit is de Voetbal Quizzzzz op vrijdag 18 februari. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij, dus wil je je kennis testen schrijf je dan snel in.

Lovende woorden over Jubileum Talkshow 100 jaar RKAVV
Lovende woorden over Jubileum Talkshow 100 jaar RKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio