Laatste nieuws

Knallend Festival Unlimited versie 2

zondag 18 februari 2018


Leidschendam - Afgelopen zondag vond in de sporthal aan de Kastelenring het 2e Festival Unlimited plaats. Een festival dat tot stand is gekomen door samenwerking tussen WIJZIJNRKAVV.NL en Leidschendam-Voorburg Events en Festivals.

Dit funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking werd na het succes van vorig jaar voor de tweede keer gratis aangeboden aan deze enthousiaste doelgroep. Dat de vorige editie was aangeslagen bleek uit het feit dat het aantal deelnemers meer dan verdubbeld was ten opzichte van 2017. De deelnemers konden meedoen aan diverse workshops zoals boksen, dansen, voetbal, instrumenten en buttons maken en het leuke 'wereld in een koffertje'. Na al deze activiteiten was het tijd voor een lunch, opgeluisterd door het populaire Magic Mumble Jumble.

Tijdens het middagdeel ging het dak van de sporthal eraf met Dave 'Hazes' Fisser en het geweldige Helemaal Top. Als afsluiter kwam er nog een tweetal soapsterren uit GTST langs. De personages Sjors en Rik namen alle tijd voor handtekeningen en een leuke foto. De dag werd aan elkaar gepraat door een enthousiaste en betrokken Eric Bouwman. Naast vrijwilligers vanuit RKAVV was er een grote delegatie van de Damzwabbers aanwezig maar ook hulp die zich van buitenaf spontaan had aangeboden. De vele reacties van het dankbare publiek gaven aan dat er vast wel een derde editie komt.

BEKIJK HIER DE AFTER-MOVIE

Knallend Festival Unlimited versie 2
Knallend Festival Unlimited versie 2

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio