Laatste nieuws

Kerstveiling met mooie opbrengst goede doel

vrijdag 15 december 2017


Er waren maanden voorbereiding aan vooraf gegaan door een enthousiaste veiling commissie. Prachtige kavels waren binnen gehaald, de kantine was perfect ingericht, veilingmeesters geregeld, vrijwilligers, alle IT hulpmiddelen waren getest en de mensen waren warm gemaakt om de veiling te bezoeken. Toch is het op de avond zelf dan nog spannend..... Hoe is het weer? Gaat men de deur uit voor de veiling? Hoeveel mensen komen er?

Als dan uiteindelijk de zaal vol stroomt, John Medley met een paar lekkere nummers de mensen opwarmt en het bij iedereen begint te kriebelen dan weten we het zeker: "Het gaat een mooie avond worden". En een mooie avond is het geworden !! De sfeer zat er snel goed in en na een paar voorzichtige biedingen konden de veilingmeesters de prijzen wat opdrijven. Evenals andere jaren waren er weer prachtige etentjes te verdienen en dit keer ook veel voetbal wedstrijden in combinatie met eten en een overnachting. Autorijlessen, zelfs rijlessen in een touringcar, team uitjes en zelfs een nieuwe scooter gingen onder de hamer.

Belangrijk bij dit alles was natuurlijk dat een mooi deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit jaar was dat de Stichting BriBos. De stichting streeft er naar patienten op de oncologieafdeling een rustmoment te geven. Ze delen verwentasjes uit, bieden een luisterend oor en geven informatie. In het MCH Antoniushove beschikt de stichting zelfs over een eigen (huis)kamer. Een plekje waar oncologiepatienten en hun naasten terecht kunnen voor een praatje maar ook voor workshops, massages en praktische zaken rond het ziek zijn.

Als aan het eind van de avond de penningmeester weet te vertellen dat de opbrengst een nieuw record is met 28.500,- euro gaat er een gejuich op. Brigitte en haar Stichting ontvingen 2.850,- welke inmiddels is besteed aan een prachtige massagestoel die ingesteld kan worden op het beste comfort voor de patient.

Iedereen bedankt voor zijn of haar hulp of het nu als vrijwilliger was of als bezoeker en bieder op de kavels. We gaan er weer voor in December 2019  !!!!!

Kerstveiling met mooie opbrengst goede doel
Kerstveiling met mooie opbrengst goede doel

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio