Laatste nieuws

Jumbo Leidschendam partner WIJZIJNRKAVV

dinsdag 6 februari 2018


Trots kunnen we melden dat Jumbo Leidschendam officieel maatschappelijk partner is geworden van WIJZIJNRKAVV. Filiaal manager Mohamed El Kadi, zelf in het verleden een begenadigd voetballer en liefhebber, tekent op de foto het samenwerkingscontract. De Jumbo geeft hiermee aan de maatschappelijke rol van RKAVV te willen ondersteunen. WIJZIJNRKAVV zet zich zowel binnen als buiten RKAVV in voor haar leden maar ook voor specifieke groepen in Ldam-Vburg die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met de Jumbo Leidschendam die straks in de Mall of the Netherlands een uniek nieuw supermarkt concept gaat neerzetten, namelijk de Juimbo Foodmarkt.

Jumbo Leidschendam partner WIJZIJNRKAVV
Jumbo Leidschendam partner WIJZIJNRKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio