Laatste nieuws

Jubileum Buurtresto

dinsdag 1 oktober 2019


Een geweldige avond gehad bij de viering van 1 jaar Buurtresto bij RKAVV Leidschendam. Vanaf het moment dat de gasten binnen kwamen in de fantastisch aangeklede kantine zat de sfeer er in.
De meeste aanwezigen zijn inmiddels vaste gasten geworden en bezoeken elke maand het Buurtresto.
Daarnaast waren er speciale gasten zoals Paul van Rede die een jaar geleden namens de LBC een mooie financiële bijdrage leverde om de eerste editie van het Buurtresto te realiseren.
Ook wethouder Nadine Stemerdink bracht een bezoekje aan het jubilerende Buurtresto en sprak haar waardering uit naar de vrijwilligers en gaf aan dat deze avonden duidelijk voorzien in een behoefte.

De vrijwilligers die al vroeg in de middag waren begonnen aan de voorbereidingen toverden een aantal overheerlijke gerechten op tafel. Grote klasse en dank aan coördinator Monica Visee en haar super team die dit zichtbaar met passie en liefde doen.

Het nagerecht werd gesponsord door de Jumbo Foodmarkt Leidschendam evenals de gezellige bloemen op alle tafels. Geweldig, Jumbo Foodmarkt Leidschendam toont hiermee aan met recht een maatschappelijk partner te zijn van WIJZIJNRKAVV.

Gedurende de avond verzorgde entertainer Hugo Franks de muzikale omlijsting. Tijdens het eten was het nog rustig maar daarna ging het los en werd er uit volle borst meegezongen.

Het werd een mooie avond als beloning voor 1 jaar Buurtresto. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, vrijwilligers, sponsoren, bezoekers, iedereen !! We hopen dat jullie er ook het 2e jaar weer bij zijn.

Jubileum Buurtresto
Jubileum Buurtresto

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio