Laatste nieuws

Jaarlijkse vrijwilligers avond groot succes.

vrijdag 27 november 2015


Vrijdag 27 november organiseerde RKAVV haar jaarlijkse vrijwilligersavond. Ruim 200 vrijwilligers waren op deze avond af gekomen. Voorzitter Henry Steffens bedankte alle vrijwilligers voor zijn of haar bijdrage in het afgelopen seizoen. Zonder al deze vrijwilligers is het ONMOGELIJK een club als RKAVV draaiende te houden.

Een speciaal woordje was er voor Nancy van der Helm voor haar jarenlange inzet als technisch coördinator van de dames en meiden afdeling. Ook werd het voormalige JAC (Jeugd Activiteiten Commissie) bedankt voor hun inzet en organisatie binnen de jeugdafdeling. Rob Willemse werd benoemd als lid van verdienste van RKAVV. Rob werd geroemd om zijn inzet voor de club op vele uiteenlopende fronten gedurende vele jaren. Iets wat hij overigens nog steeds met veel plezier doet. Na het buffet ging het feest echt los en was het bij de klanken van de disco en de live zanger gezellig druk op de dansvloer. Er werd nog lang en gezellig doorgefeest tot in de late uurtjes.

Jaarlijkse vrijwilligers avond groot succes.
Jaarlijkse vrijwilligers avond groot succes.

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio