Laatste nieuws

Informatieve Sponsoravond ism de LBC

woensdag 15 november 2017


WIJZIJNRKAVV organiseerde 15 november samen met de Leidschendamse Business Club een mooie avond waar ruim 60 geïnteresseerden en ondernemers op af kwamen. De sprekers waren Teun Koek namens Unibail-Rodamco die vertelde over de vorderingen van The Mall Of The Netherlands, wethouder Lia de Ridder die toelichting gaf op de economische agenda van de gemeente Leidschendam-Voorburg en Wim Schoevers over "licht aan de sluis".

De aanwezigen grepen hun kans om met name de wethouder kritisch te bevragen over onder andere de infratructuur die met het toenemen van het aantal bezoekers aan de Mall of the Netherlands flink onder druk zal komen te staan.

Een mooie avond die werd afgesloten met een overheerlijk Indisch buffet en waar de diverse aanwezigen in informele sfeer elkaar opzochten en contacten legden. Een initiatief dat voor herhaling vatbaar is.

Informatieve Sponsoravond ism de LBC
Informatieve Sponsoravond ism de LBC

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio