Laatste nieuws

Help jij WIJZIJNRKAVV met de volgende stap?

dinsdag 16 juni 2020


Sinds 23 juni 2015 kennen we binnen voetbalvereniging RKAVV een maatschappelijk label, WIJZIJNRKAVV.

Met dit label laat RKAVV zien midden in de maatschappij te staan en zich hard te maken voor (een groep) leden binnen RKAVV maar ook voor mensen in de regio Haaglanden. De initiatieven die wij nemen kunnen betrekking hebben op sport, veiligheid, waarden en normen, stage, werk, jeugd, ouderen, noem maar op.

Lijkt het jou leuk en heb je interesse om als vrijwillger binnen een super gezellig en enthousiast team mee te helpen nog meer mooie dingen vanuit WIJZIJNRKAVV te bedenken en uit te voeren? Voel jij je maatschappelijk betrokken, ben je creatief of organiseer je graag? Of heb je misschien commercieel talent en wil je helpen nog meer bedrijven enthousiast te maken voor dit mooie maatschappelijke label? 

Meer weten of je aanmelden kan via mail: wijzijnrkavv@rkavv.nl

WIJZIJNRKAVV, ambitieus en maatschappelijk betrokken

Help jij WIJZIJNRKAVV met de volgende stap?
Help jij WIJZIJNRKAVV met de volgende stap?

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio