Laatste nieuws

Goed bezocht WIJZIJNRKAVV ontbijt

woensdag 21 december 2016


Woensdag 21 december was partyboerderij Hijdra wederom de locatie voor het WIJZIJNRKAVV ontbijt. Om 08:00 uur hadden de maatschappelijke partners, belangstellenden en gasten zich al verzameld. Na een korte uiteenzetting van het WZR concept volgde een terugblik op het 1e seizoen WZR. Vervolgens werd vooruit gekeken naar nieuwe doelen en activiteiten. Dave Fisser, van de Stichting Leidschendam - Voorburg in Beweging, gaf een toelichting op één van deze activiteiten, het Festival Unlimited. Tijdens het festival zullen er creatieve workshops plaatsvinden en zal er veel aandacht zijn voor muziek. Zo zullen diverse look-a-like artiesten het enthousiasme van het publiek doen opzwepen. Leidschendam-Voorburg in Beweging en WIJZIJNRKAVV zijn druk doende de organisatie en financiën rond te krijgen. Hiervoor wordt een beroep gedaan op mogelijke subsidies en is ook sponsoring uit het bedrijfsleven essentieel. Op korte termijn komt de organisatie met meer concrete informatie.

De gasten hadden al behoorlijk honger gekregen van de inleiding en konden vervolgens genieten van een heerlijk ontbijt dat uiteraard weer ruimschoots voldeed aan de hoge kwaliteit waar partyboerderij Hijdra voor staat.

Weer terug aan tafel met volle bordjes begon Wouter Parent (Cyco Cybercrime Cover) zijn presentatie over de gevaren die loeren in de digitale wereld. Spectaculair waren de inkijkjes in de zogenaamde zware markt, Silk Road en duistere handel die voor de gemiddelde computer gebruiker onzichtbaar blijven. Als vervolgens nog eens fijntjes aangestipt wordt wat de jaarlijkse schade is die geleden wordt door cyber crime wordt de zaal wat stilletjes. De meeste bedrijven hebben zich wel verzekerd voor brandschade maar hebben we ook voldoende voorzorgsmaatregelen genomen tegen digitale schade? Zeker als je weet dat digitale schade financieel gezien jaarlijks vele malen groter is dan financiële schade bij brand, om nog maar niet te spreken over reputatieschade.

Na afloop van de  interessante presentatie van Wouter is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, nader kennis te maken, nog wat te eten en een kopje koffie te drinken. Tegen 10 uur gaan de meeste gasten weer langzaam over tot de orde van de dag. Het was een geslaagde, gezellige en leerzame ochtend. Vermoedelijk heeft een groot deel van de gasten die zelfde dag nog even een kort praatje gemaakt met de IT'ers binnen hun bedrijf. Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen.

Dank aan iedereen voor de aanwezigheid, voor de getoonde belangstelling en het steunen van WIJZIJNRKAVV. Dank aan Martin en Peter voor het prima ontbijt en de prettige ontvangst. Dank aan Wouter Parent van Cyco Cybercrime Cover voor zijn inspirerende presentatie. Tevens dank aan Wouter voor zijn geweldige geste om zijn gage voor deze ochtend geheel beschikbaar te stellen aan een door WIJZIJNRKAVV ondersteund goed doel. Echt super, wij komen hier binnenkort op terug.

Meer weten over WIJZIJNRKAVV of partner worden? Mail naar sponsor@rkavv.nl

 foto's : Voorburgs dagblad

Goed bezocht WIJZIJNRKAVV ontbijt
Goed bezocht WIJZIJNRKAVV ontbijt

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio