Laatste nieuws

Geslaagde ontbijtsessie Partners WIJZIJNRKAVV

woensdag 2 maart 2016


Bij Partyboerderij Hijdra aan de Broekweg in Leidschendam hebben diverse ondernemers vanochtend om 8:00 uur een beschuitje gegeten met wethouder Nadine Stemerdink. Zij sprak met passie uit het hart over de Sportvisie die de gemeenteraad onlangs heeft aangenomen. "We zijn blij dat de Sportvisie er is gekomen", zei de wethouder, die ook stil stond bij het "veilig kunnen voelen" in een sportieve omgeving. Zij heeft zelf dan ook in de eredivisie volleybal gespeeld.

RKAVV voorzitter Henry Steffens vulde dit aan met diverse opmerkingen dat de club in het nabije verleden tal van zakenmet de gemeente heeft kunnen bereiken, zoals bijvoorbeeld het nieuwe hoofdveld. Nadat Nadine Stemerdink naar haar volgende afspraak vertrok hield een aantal partners van WIJZIJNRKAVV.NL een 'pitch' om zichzelf kort te presenteren. "Het was een mooie start van de dag", concludeerde RKAVV bestuurslid Sponsorzaken Marcel Gräffner. "Je zag dat tal van ondernemers hun maatschappelijke betrokkenheid toonden. Dat is dan ook één van de uitgangspunten om ondernemers aan ons te binden".

Martin en Peter Hijdra verzorgden een prima ontbijt met de kwaliteit die we van Partyboerderij Hijdra gewend zijn. Zelfs aan speciale yoghurt voor de wethouder was gedacht.

Foto 1 Voorburgsdagblad: Henry Steffens (links) en Marcel Gräffner (rechts) samen met wethouder Nadine Stemerdink na afloop van de ontbijtsessie.

Foto 2 Voorburgsdagblad: Wethouder Nadinde Stemerdink gepassioneerd in actie.

Geslaagde ontbijtsessie Partners WIJZIJNRKAVV
Geslaagde ontbijtsessie Partners WIJZIJNRKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio