Laatste nieuws

Gefeliciteerd !!! Innova Energie 10 jaar

dinsdag 1 september 2020


Hoera! Het is feest, onze maatschappelijke partner Innova Energie bestaat 10 jaar! Begonnen op de zakelijke energiemarkt is Innova de laatste jaren ook een belangrijke partij voor de particuliere klant. Wij zijn enorm blij met Innova als partner omdat zij sportiviteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Dat laatste laat Innova Energie ook weer blijken rond haar jubileum. Onder het mom van "wie jarig is trakteert" viert Innova haar verjaardag door voor alle nieuwe contracten  €10,- aan Stichting Jarige Job te doneren zodat ieder kind zijn/haar verjaardag kan vieren. Een mooi gebaar op de toch al scherpe aanbiedingen die Innova doet. Daarnaast is er ook 10% jubileumkorting op duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen en laadpalen.

Wij wensen Innova Energie nog een geweldig verjaardagsfeestje en op naar de volgende 10 jaar !!!!

Gefeliciteerd !!! Innova Energie 10 jaar
Gefeliciteerd !!! Innova Energie 10 jaar

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio