Laatste nieuws

Festival Unlimited versie 3 uniek event

zondag 17 februari 2019


Zondag 17 februari vond het 3e Festival Unlimited plaats op Sportpark Kastelenring. Dit unieke evenement, dat onder de vlag van ons maatschappelijke label Wij Zijn RKAVV wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Leidschendam - Voorburg Events & Festivals, is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook deze 3e editie kon weer geheel gratis aangeboden worden aan deze prachtige doelgroep. Gezien de mooie opkomst en het enthousiasme van de deelnemers kunnen we weer spreken over een geweldig succes. Blijkt maar weer dat er een grote behoefte is aan activiteiten voor deze groep.

Het ochtend deel van het festival bestaat traditiegetrouw uit diverse workshops waar de deelnemers aan konden deelnemen. Naast plakken, knippen, verkleden en bloemschikken was er dit jaar ook ruimte voor sportieve ativiteiten. Zo was er een workshop boksen maar ook voetbal en dans kwam aan bod. De zangworkshop gegeven door de zangeressen van de welbekende band Captain Midnight XL was een schot in de roos.

Nadat iedereen in de pauze zijn boterhammetjes had genuttigd kon het middagprogramma in de sporthal starten. Steven Kazan, telg uit de bekende goochelfamilie kreeg met zijn onnavolgbare goocheltrucs en humor de zaal stil. Vervolgens bracht Mike Peterson zijn liedjes ten gehore en ging ook nog eens rustig met veel deelnemers op de foto. Toen de zaal lekker was opgewarmd nam de enige echte Captain Midnight plaats achter zijn piano. Het feest was toen echt los en er werd uit volle borst meegezongen met de vele bekende liedjes. Het podium stroomde inmiddels ook vol en er werd op diverse plekken in de zaal een polonaise ingezet. Tussen de diverse optredens door wist disco Partytime de sfeer er goed in te houden.

Het sluitstuk van de dag was de traditionele Meet&Greet met de bekende soapies uit GTST. Dit jaar waren Stefano en Lucas van de partij. De twee soapsterren namen alle tijd om op de foto te gaan met de bezoekers en handtekeningen uit te delen. Iedereen bleef keurig in de rij staan tot ze aan de beurt waren.

Het was weer een geweldige dag die door Eric Bouwman aan elkaar werd gepraat. Ook Eric ontkwam er niet aan om vele malen met een glimlach op de foto te gaan. Na dit succes kunnen we nu al zeggen dat editie 4 er ook weer moet komen in 2020. We bedanken de sponsoren, Wij Zijn RKAVV maar zeker ook de vele, vele vrijwilligers die onmisbaar zijn om iets dergelijks te organiseren. Speciale dank aan de vrijwilligers van Carnavals Vereniging de Damzwabbers.

We hopen op korte termijn officieel bekend te kunnen maken dat editie 4 op zondag 16 februari 2020 zal worden gehouden.

Wil je met je bedrijf dit unieke evenement ondersteunen neem dan contact op via wijzijnrkavv@rkavv.nl.  Alleen met voldoende steun kunnen we dit festival gratis blijven aanbieden.

Beelden van het Festival

Festival Unlimited versie 3 uniek event
Festival Unlimited versie 3 uniek event

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio