Laatste nieuws

Festival Unlimited 2024, gezellig druk en heeeeel leuk

zondag 24 maart 2024


Zondag 24 maart Festival Unlimited 2024, alweer de 8e editie van het gratis toegankelijke fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, was weer een daverend succes. Het was weer drukker dan voorgaande jaren en dus nog gezelliger want hoe meer zielen, hoe meer vreugd gaat hier zeker op.

De dag begon een beetje afwisselend met wat zon maar ook af en toe een buitje, Gelukkig kwamen onze gasten vrijwel allemaal droog over en werd het gezellig druk op het leukste feestje van het jaar. Voor de pauze werd er weer volop gedanst, gezongen, cupcakes versierd, bloemen geschikt, van xcore genoten en op een hele leuke creatieve manier op de foto gegaan. En als je even nergens zin in had kon je even rustig zitten en kletsen of gewoon gezellig rondlopen en kijken. Tijdens de pauze werd massaal de kantine opgezocht om even van de meegenomen lunch te genieten of iets lekkers te bestellen aan de bar. Even bijkomen en de voeten rust geven voor het middag programma. En daar kan je beter goed uitgerust aan beginnen want dan gaan de voetjes echt van de vloer.

Sheena en Rachel hadden tijdens de workout de zang en dans geoefend en nu was het moment daar om deze samen te brengen. Terwijl de dames op het podium een mooie performance weggaven ging de zaal helemaal mee met zingen en dansen. Er was duidelijk goed geoefend tijdens de workshops. Nu was het de beurt aan de Captain Midnight Band om even flink in te zetten en de stemming op te voeren. Dat lukt goed en een van onze vaste gasten mocht zelfs nog een riedeltje mee zingen op het podium. TIjdens een korte pauze was het de beurt aan Magic by Jeremy met een onnavolgbare goochel act. 

Nadat iedereen over de eerste verbazing van Jeremy heen was kwam de band weer terug maar nu samen met niemand minder dan Wesley Klein. Dit werd een mooi voorproefje voor het grote optreden van Wesley samen met de Captain Midnight Band volgende maand in Leiden. Het dak ging er af dus ze zijn gewaarschuwd in Leiden.

Als afsluiter van deze prachtige dag was er een echte meet & greet met Ferri Somogyi oftewel Rick uit GTST. Keurig en rustig sloot iedereen aan in de rij om op de foto te mogen met Ferri en een heuse handtekening te bemachtigen. Daarna ging iedereen voldaan en moe naar huis. Bij het vertrek hoorden we alleen maar "tot volgend jaar", "het was weer gezellig", "wel doorgaan met het festival hoor" en vele mooie complimenten. Het festival heeft duidelijk na 8 jaar een vast plekje gekregen bij een mooie groep dankbare mensen.

Speciale dank gaat uit naar de volgende partijen die het mogelijk maken dat we dit festival gratis toegankelijk kunnen houden voor onze bezoekers:                 Bloemformule, Bloemenwinkel Damflowers, Cake, Bake and Love, Colour Your Balance, Fonds 1818, Fonds Ravesteyn, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Roos Ballondecoraties, Scholtes Fotografie, Sheena Tchai, Sportschool Kenny Evers (Christa), Vlietwensen, WijzijnRKAVV

En uiteraard heel veel dank aan alle vrijwilligers en de mooie samenwerking hierin met de Damzwabbers!

Tot 2025 !!!

Sandra, Merel, Marcel, Koos en Dave 

Festival Unlimited 2024, gezellig druk en heeeeel leuk
Festival Unlimited 2024, gezellig druk en heeeeel leuk

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio