Laatste nieuws

Festival Unlimited 2020 weer een kadootje !

zondag 16 februari 2020


De 4e editie van het Festival Unlimited, het gratis fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking, wat een dag, wat een feest, wat een plezier en blije gezichten!

Gedurende de ochtend werd er volop geplakt, geknipt, cupcakes versierd, bloemen geschikt en gezongen. Dankzij de koppeling met de Special Olympics, welke op 12. 13 en 14 juni plaatsvinden in Den Haag, werd er ook veel gesport. Zo konden de deelnemers judoën, korfballen, voetballen, dansen en fietsen. Uiteraard kregen alle sportievelingen een heuse gouden medaille omgehangen.

Het middag deel van het festival stond weer bol van de muziek en begon met een heel mooi optreden van Daniëlle van Akkeren. Daniëlle is ondanks haar beperking een echte artiest en heeft al heel wat prijzen gewonnen. Na haar mooie luisterliedjes ging het dak er af met optredens van Captain Midnight en Helemaal Top. Het podium stroomde weer vol, er werd volop mee gezongen en uiteraard werd de polonaise weer ingezet.

Voor velen was de meet & greet met GTST sterren Tiffy (Cecilia Adorée) en Lucas (Ferry Doedens) het hoogtepunt. Beide soapsterren name alle tijd om op de foto te gaan en een handtekening te zetten. Een geweldige afsluiting dus van een bijzonder dankbare en mooie dag.

Het mooiste feestje van het jaar. Als het aan ons ligt vieren we volgend jaar onze 5e verjaardag. Uiteraard willen we dit ook dan weer geheel gratis aanbieden aan deze prachtige doelgroep. We gaan daar hard aan werken de komende maanden maar dat kan natuurlijk niet zonder hulp. Hopelijk zijn er meer bedrijven en instanties van mening dat dit festival binnen de Gemeente Leidschendam-Voorburg thuis hoort. Sommige dingen mogen niet verdwijnen!! Zullen we maar afspreken “tot volgend jaar” ?

Dank aan alle deelnemers, begeleiders, vrijwilligers (met name de C.v. de Damzwabbers maar ook de mensen vanuit RKAVV Leidschendam en daarbuiten), Bloemenwinkel Damflowers Leidschendam, Sportcentrum Rust, SenW Leidschendam-Voorburg, Korfbal Veo, SEV G-voetbal, Stichting het Buitenhof, Eric Bouwman, Sheena Tchai, Daniëlle van Akkeren, Helemaal Top, Stichting Leidschendam Voorburg in Beweging en WIJZIJNRKAVV.

Beelden van het Festival

FB beelden van het Festival

Festival Unlimited 2020 weer een kadootje !
Festival Unlimited 2020 weer een kadootje !

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio