Laatste nieuws

De Boer maatwerk in interieur zegt JA tegen WZR

dinsdag 24 december 2019


Jacob de Boer is een echte verenigingsman en super vrijwilliger. Naast succesvol ondernemer is hij voorzitter van tafeltennis vereniging Taverzo en voetbal vereniging FC Zoetermeer. Het contact met Jacob ontstond rond de voorgenomen verbouwing van de RKAVV kantine en keuken. Jacob gaat daar met zijn bedrijven "maatwerk in interieur" en "maatwerk in keukens" en belangrijke rol in spelen. Het feit dat RKAVV haar maatschappelijke rol neemt middels WIJZIJNRKAVV past precies in het plaatje van Jacob die Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

Het resultaat van deze match is het ondertekenen van het partnership tussen RKAVV en De Boer maatwerk in interieur. We zijn super blij met de steun van onze nieuwe partner. Wie weet ontstaan er nog een mooie uitwisseling van ideeen tussen RKAVV, FC Zoetermeer en Taverzo. Taverzo is overigens een tafeltennis vereniging uit Zoetermeer die op het hoogste niveau speelt in Nederland en Europa. 

De Boer Maatwerk in interieur is gevestigd in Gouda. Zoals de naam al doet verraden leveren ze echt maatwerk. Het is een familiebedrijf en zeggen pas te gaan slapen als het werk gereed is, en rekenen een eerlijke prijs. U betaalt dus niet te veel. Bovendien zijn ze snel en flexibel. Daarmee is de Boer de ideale partner voor architecten, zakelijke opdrachtgevers en particulieren.

Wij kijken uit naar de samenwerking op vele terreinen !!!

Ben je overigens al eens in Pavarotti Zoetermeer geweest of de showroom van Bemmel & Kroon in Zoeterwoude? Dan heb je al een indruk gekregen van 2 mooie de Boer projecten !!!! 

De Boer maatwerk in interieur zegt JA tegen WZR
De Boer maatwerk in interieur zegt JA tegen WZR

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio