Laatste nieuws

Buurtresto bijna 1 jaar

dinsdag 9 juli 2019


Sinds oktober 2018 is er iedere eerste dinsdag van de maand een buurtdiner in het clubgebouw van voetbalvereniging RKAVV op sportpark Kastelenring in Leidschendam. Een mooi initiatief dat is ontstaan vanuit ‘Wij zijn RKAVV’. In de functie als 'buurthuis van de toekomst' organiseert RKAVV allerlei activiteiten voor mensen uit de buurt. In samenwerking met Hanni van Waasdijk en Sport & Welzijn is de Buurtresto ‘Samen eten’ van de grond gekomen.

Ons buurtresto wil mensen uit de buurt graag meer met elkaar verbinden door gezellig met elkaar te eten. En iedereen is van harte welkom! Niet alleen ouderen uit de wijk, maar ook mensen die om een andere reden wat minder makkelijk de deur uitgaan en daarmee minder sociale contacten hebben. Het is voor iedereen belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, gezelligheid te ervaren en te blijven deelnemen aan de maatschappij.

Een team van vrijwilligers zorgt voor een heerlijk 3-gangendiner voor slechts 6 euro pp. ‘Samen eten’ we aan gezellig gedekte tafels waar leuke gesprekken en ontmoetingen tot stand komen. Daarnaast proberen we met regelmaat iets extra’s te organiseren, zoals een beweegsessie of het geven van informatie over diverse onderwerpen (denk aan veiligheid, vitaliteit).

Elke avond wordt afgesloten met een kopje koffie aangeboden door 'Wij Zijn RKAVV',  het maatschappelijke label van RKAVV.

Wij kijken er naar uit om buurtbewoners te mogen ontvangen en met elkaar een fijne avond te hebben. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan denken we graag mee over een oplossing.

Reserveren kan via buurtresto@rkavv.nl of bellen naar 06-41117494 (Alexandra).

Buurtresto bijna 1 jaar
Buurtresto bijna 1 jaar

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio