Laatste nieuws

BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling 2022 verpulvert alle records

vrijdag 16 december 2022


WOW, WAT EEN AVOND !!

Na een klein jaartje voorbereidingen treffen, restaurants, winkels, hotels, voetbalclubs en andere bestoken met mails en telefoontjes tot het op stalken gaat lijken, zijn we bijna er klaar voor. Bijna, want de laatste weken moet er hard gewerkt worden om publiek te trekken dat ook daadwerkelijk op de mooie kavels gaat bieden. Als het dan vrijdag avond 16 december 19.00 uur is kunnen we het loslaten en is het aan de veilingmeesters.

We beginnen met een happy hour en warming up onder muzikale begeleiding van Ronnie Ronaldo. De stemming komt er al snel in en als rond 20.00 uur onze vaste veilingmeesters Dick Bader en Jaap Meiland de microfoon pakken start het echt. De komende ca. 4.5 uur gaan de bordjes voor de biedingen allemaal omhoog. Je hoort juichen als het aangeboden kavel tot een record hoogte lijkt te stijgen, blijdschap als je net dat ene kavel weet te bemachtigen voor een leuke prijs, teleurstelling als er iemand net meer over heeft voor dat mooie shirt en jij er naast grijpt. Alle emoties komen deze avond voorbij. Bij het veilen van de shirts van Messi en Maradona klinken de OHHH's en AHHHH's door de zaal. Maar ook de auto, scooter en fietsen doen het goed. Wat te denken over het mee mogen varen op de sloep van Maurizio, daar blijken een aantal partijen zich in vast te bijten. Wat te denken over het enthousiasme voor een wedstrijd met coaching door Tristan en Yani? Dit kavel ging onder gejoel van de selectiespelers die deze avond de bardienst onder hoede namen (klasse mannen!) onder de hamer.

Super trots en blij konden we aan het eind van de avond, rond een uur of 1, de balans opmaken. De BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling heeft een bedrag op gebracht van............... tromgeroffel .........

€ 45.000,-

Wat een geweldig bedrag!! Dit resultaat hebben we alleen kunnen boeken door de inbreng van alle partijen die geheel belangeloos de mooiste kavels hebben aangeboden, de kopers die soms diep in de buidel wisten te tasten om deze kavels te bemachtigen, de veilingmeesters die aanbieders en kopers bij elkaar bracht en natuurlijk de veiling commissie voor hun tomeloze inzet. Ook als je er wel was naar niets hebt kunnen kopen heb je wel bijgedragen aan de gezelligheid. Dit was de succesvolle combinatie voor een mega gezellige en mooie avond. Een diepe buiging voor jullie allemaal !!!

RKAVV is uiteraard super blij met deze prachtige opbrengst en kan de financiële bijdrage in deze dure tijden hard gebruiken en ons maatschappelijke label WIJZIJNRKAVV kan weer verder met nieuwe en reeds bestaande maatschappelijke projecten die ten guste komen van die groepen die het hard nodig hebben.

Zien we jullie weer op 13 december 2024 tijdens de "Bemmel en Kroon RKAVV Kerstveiling 2024"?

BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling 2022 verpulvert alle records
BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling 2022 verpulvert alle records

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio