Laatste nieuws

Auto Centrum Leidschendam nieuwe partner WZR

vrijdag 6 maart 2020


Auto Centrum Leidschendam tekent contract met WIJZIJNRKAVV.NL

Op 6 maart jl. heeft Guus van Tol van ACL - Auto Centrum Leidschendam - zijn handtekening gezet onder het partnercontract voor een langdurige samenwerking. Guus sluit zich hiermee aan bij bij onze partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben.

Guus zegt: “RKAVV is in deze regio een begrip en heeft een groot sociaal netwerk. Ik weet dat de vereniging meer is dan alleen maar voetbal. WIJZIJNRKAVV.nl draagt maatschappelijk haar steentje bij, door de diverse activiteiten die zij organiseren en ondersteunen. Zoals onlangs het Festival Unlimited – een fun festival voor mensen met een verstandelijke beperking. Auto Centrum Leidschendam vindt het belangrijk dat plaatselijke bedrijven dit initiatief sponsoren, zodat de enthousiaste vrijwilligers hun plannen kunnen uitwerken en hun missie kunnen volbrengen. Dat ‘wij-gevoel” vind ik erg belangrijk en daarom sta ik 100% achter hun doelstellingen”, aldus Guus van Tol.

Op de foto staat ook Jan-Willem van der Lubbe. Niet alleen omdat hij werkzaam is bij Auto Centrum Leidschendam, maar ook omdat hij een ‘begrip’ is binnen RKAVV vanwege zijn tomeloze inzet op het voetbalveld en zijn gezellige enthousiasme binnen de vereniging. Jan-Willem is al 35 jaar lid van RKAVV, dus dat zegt genoeg.

Tijdens de Kerstveiling in december jl. toonde ACL al haar steun aan RKAVV door het aanbieden van een auto die tijdens de veiling voor een mooi bedrag van eigenaar wisselde. Op de foto Rob van Pruijssen met de RKAVV-rode Renault.

Auto Centrum Leidschendam is te vinden aan de Oude Middenweg, aan de rand van Leidschenveen.

Auto Centrum Leidschendam nieuwe partner WZR
Auto Centrum Leidschendam nieuwe partner WZR

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio