Laatste nieuws

actieve voorjaarsvakantie bij RKAVV

zaterdag 27 februari 2021


RKAVV maakt er een mooie traditie van: Volop activiteiten tijdens de schoolvakanties. Zo ook weer in de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsclinic dinsdag 23 februari
Met het plotselinge mooie weer van de afgelopen week bruiste het op de voetbalvelden van RKAVV weer van activiteit. Op Dinsdag 23 februari stond het eerste evenement van de vakantie week op de planning. Meer dan 120 jonge voetballertjes, jongens en meiden, van 8 tot 14 jaar werden door spelers en trainers van de verschillende heren en dames selectie elftallen getrakteerd op een heerlijke voetbaldag. Uitdagende oefeningen, een heerlijk lunch en een afsluitend toernooi stonden garant voor een enorm geslaagde voetbalclinic. Ayoub Boukhari uit RKAVV 1 was de pannakoning van de dag en dat hebben vele spelers ondervonden en gezien. Hoofdtrainer van het eerste elftal Maurizio Ceccucci zag de kinderen stralen en ook zag hij zelfs een aantal talenten langskomen die we misschien over een aantal jaar in het eerste elftal kunnen zien schitteren.
 
1000 Touches Games
Op zaterdag 27 februari had de trainersstaf onder leiding van Robin Verhage weer een nieuw uitdagend en leuk evenement bedacht. Alle spelers van de onderbouw van RKAVV mochten hun balvaardigheid laten zien tijdens de “1000 touches games”. De naam van de training verraadt het al, tenminste 1000 keer de bal aanraken tijdens verschillende oefeningen. Onder begeleiding van de trainers en leiders van de verschillende jeugdteams werd het een geslaagde training!

actieve voorjaarsvakantie bij RKAVV
actieve voorjaarsvakantie bij RKAVV

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio