Laatste nieuws

1400 maaltijden afgeleverd tijdens 6x Ouderen actie !

donderdag 10 september 2020


Maart 2020, Corona zette alles op zijn kop. Niets was meer normaal en alles kwam abrubt tot stilstand. Het was onze hoofdtrainer Maurizio die de muren op zich af zag komen en opperde "iets" te willen doen met de spelersgroep. We waren er snel uit. Het zou een ouderen actie worden waarbij de spelers van de selectie in eerste instantie maaltijden zou rondbrengen bij de bezoekers van ons Buurtresto dat ook gedwongen stil lag. Naast het Buurtresto werden vervolgens ook de oudere vrijwillgers van de club genoemd en de klaverjassers. Resultaat: 2 april werden er 120 maaltijden rondgebracht. Van Rijn Culinair Maaltijden, Traiteur en Catering leverde de maaltijden en Jumbo Foodmarkt Leidschendam droeg bij met de mooie shopper tassen. Het was een doorslaand succes. We werden met open armen ontvangen bij veel mensen die in deze tijd sociale contacten moesten missen en soms zelfs in een isolement raakten. Het bleef niet bij 1 actie!!! Vandaag, 10 september hebben we de 6e editie gehad van onze ouderen actie. Inmiddels is het aantal maaltijden dat we rondbrengen opgelopen tot 250 !!! De reacties zijn nog steeds overweldigend en soms zelfs emotioneel. Wel hebben we als club besloten deze actie te moeten afsluiten en hebben de deelnemers hiervan op de hoogte gebracht. Als club moeten we onze pijlen weer richten op hetgeen zich op ons complex kan plaatsvinden. Hopelijk kan op termijn het Buurtresto weer opgestart worden.
Tijdens onze laatste ronde vandaag waren de bedankjes niet van de lucht. Speciaal te noemen is de geste van de heer Niehoff die vanmiddag gebak kwam brengen op de club om alle vrijwilligers te bedanken. Dat zegt genoeg over hoe onze actie is ontvangen.


Vanaf deze plaats dank aan: Van Rijn Culinair Maaltijden, Traiteur en Catering, Jumbo Foodmarkt Leidschendam. Visspecialist Martin (voor het doneren van de heerlijke haringen), Gemeente Leidschendam-Voorburg (die een prachtige donatie deed) maar vooral onze vrijwillgers! In deze laatste groep wil ik speciale aandacht vragen voor onze meiden en vrouwen afdeling die tot het einde toe goed vertegenwoordigd was. Maar ook ouders die met hun kids een ronde reden !!! CHAPEAU !!!! WIJZIJNRKAVV, ambitieus en maatschappelijk betrokken !!! Trots en dankbaar !!

1400 maaltijden afgeleverd tijdens 6x Ouderen actie !
1400 maaltijden afgeleverd tijdens 6x Ouderen actie !

Je ogen openen voor hetgeen er om je heen gebeurt is wat ik belangrijk vind en herken in RKAVV, en daarom ben ik maatschappelijk partner van RKAVV

Frank van der Wiel

Waarom maatschappelijk partner van RKAVV? In RKAVV herken ik onze eigen missie: een veilige en beschermde werkomgeving creƫren waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat

Peter van Woesik

Als maatschappelijk partner voelt iQbka zich sterk verbonden aan RKAVV en bouwt zo mee aan de toekomst van de club.

Jamie Sprenger

MVO betekent bij ons het leveren van een gezond en eerlijk product met oog voor de consument en zijn leefomgeving. Dat gevoel voor de omgeving vinden we terug bij RKAVV en juist daarom zijn wij maatschappelijk partner.

Mark van der Burg

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Goedemiddag!
  • Meere Reclamestudio